Qashqadaryo va Surxondaryo viloyatlari hududiy raqslarning janr xususiyatlari - Abduzohidova Dildora Abdunabi qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Qashqadaryo va Surxondaryo viloyatlarining hududiy raqs sanʼati janr xususiyatlari, ularning shakllanish jarayoni, tarixiy ildizlari va zamonaviy ijro uslublari tahlil qilingan. Har ikki hududning raqs anʼanalari milliy madaniyatimizning ajralmas qismi sifatida qaraladi.