KORPORATIV MOLIYANI BOSHQARISHDA SOLIQ MUNOSABATLARINI SAMARALI TASHKIL ETISHNING XALQARO TAJRIBALARI VA UNING ISTIQBOLLARI - Maxmadmurodov Islombek (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Tadqiqotda soliqni samarali boshqarish, shuningdek, korporativ moliya boshqaruvi va soliq siyosatining o‘zaro integratsiyasini yaxshilashga oid metodologiyalar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi. Tadqiqotda soliq tizimining joriy va istiqboldagi rivojlanish yo‘llari, korporativ moliyaviy boshqaruvni optimallashtirish bo‘yicha amaliyotga asoslangan yondashuvlar, soliq siyosatini takomillashtirishning global tajribalari va ularning mamlakat iqtisodiyotiga ta’siri o‘rganiladi.