FАNLАR INTЕGRАSIYАSI ORQALI TАLАBАLАRNI INNОVАTSIОN PЕDАGОGIK FАОLIYАTINI TAKOMILLASHTIRISH - Jalilova Charos Zarifovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqola tabiiy fanlarni o‟qitishda fanlararo integrasiyani shakllantirish, zamonaviy innovatsion pedagogik vositalardan foydalanish mavzusiga bag„ishlangan. Maqolada zamonaviy innovatsion pedagogik dasturiy vositalar va ulardan tabiiy fanlarni o‟qitishda foydalanish bo„yicha fikr yuritilgan.