Kasb hunarga yo'naltirish orqali yoshlarni muvoffaqiyatga yetaklash - Badalova Feruza Kamol qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada bugungi kunning dolzarb muommolaridan biri bo‟lmish kasb tanlashdagi qiyinchiliklar, ota-ona va farzand o‟rtasida yuzaga keladigan ziddiyatlarning yechimlari, kasbiy shakllanish to‟g‟risidagi psixolog tavsiyalari, maslahatlari va atroflicha ma‟lumotlar keltirilgan.