ИМОМ ДОРИМИЙ ВА УНИНГ “СУЛОСИЁТ” ҲАДИСЛАРИ - Қодиров Абдивали Усмонқулович (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Бу мақолада Имом Доримийнинг ҳаѐти ва илмий мероси ҳақида сўз боради. У кишининг “Слосиѐти Доримий” асари, унинг тузилиши, дунѐ кутубхоналаридаги унинг қўлѐзма нусхалари тўғрисида маълумот келтирилган. Ҳамда “Сунани Доримий” асаридаги сулосиѐт ҳадислари ҳақида қисқача маълумот берилган.