YOSHLAR ORASIDA KITOBXONLIKNI TARG‘IB ETISH VA KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Qanoatova Nazokat; Yunusaliyeva Ruxshonabonu; Numanova Gulshoda (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
ushbu maqolada yoshlar tarbiyasida kitob mutolaasining ahamiyati va o„rni haqida bayon etilgan.