Ingliz va o‘zbek tillarida qarindoshlik terminlarining qiyosiy tasnifi - Abdusattorov Mavlon Sherali o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada ingliz va o„zbek tillaridagi qarindoshlik terminlari orasidagi o„xshash va farqli jihatlarini tilshunoslik nuqtai nazaridan tahlil qilish yoritilgan.