ADABIYOT DARSLARINING TARBIYAVIY AHAMIYATI - Qanoatova Nazokat (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolamda maktabkarda adabiyot faning tarbiyaviy ahamiyati haqida yozilgan.