“DAHSHAT” HIKOYASIDA SO„Z BADIIYATI - Qanoatova Nazokat,; Okyulova Gulnoza,; Obidova Mohigul, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
maqolada Abdulla Qahhorning o‗zbek tilining boy imkoniyatidan foydalanishi, ―Dahshat‖ hikoyasi adib ijodidagi ahamiyati bo‗yicha fikrlar berilgan.