O‘QUVCHILAR BILIMIDAGI BO‘SHLIQNI TO‘LDIRISH - Qanoatova Nazokat (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
O‗quvchilar bilimida paydo bo‗lgan bo‗shliqlarni to‗ldirish uchun asosan o‗qituvchiga pedagogik mahorat kerak bo‗ladi. Pedagogik mahorat nima ? Maqolada shular haqida batafsil ma‘lumot berilgan.