VIDEVDAD NUSXALARINI O`RGANISHDA LITURGIK QO`LYOZMALARNING O`RNI (ms 4161 misolida) - Nasriddinov Dilovar Muslixadim o`g`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Yevropa kutubxonalarida saqlanayotgan Avesta nusxalarining o`rganilishi, Eron va Hindiston nusxalari o`rtasidagi tafovutlar, Avesta nusxalarining raqamlashtirilishi, manuscript (qo`lyozma) 4161 ning o`rganilishi va uning o`ziga xos xususiyatlari keltirilgan