TURDI FAROG‘IY SHE’RIYATIDA XALQ BIRDAMLIGI MASALASI - Sharipova Begoyim (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada Turdi Farog„iy she‟riyatida urug„ nomlarining kelishi va adolat, totuvlik hamda shoir she‟rlari mazmunining hozirgi davrdagi ahamiyati haqida ma‟lumot berilgan.