Zamonaviy tibbiy asbob uskunalar - Xusanova Iroda Ikrom qizi; Xodjayeva Diyora Zuhriddinovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola hozirgi kunda rivojlanib borayotgan zamonaviy uskunalari qo‟llanishi haqida atroflicha tushunchalar berib boradi .Hozirgi kunda barcha sohalar jumladan tibbiyot sohasi ham rivojlanib bormoqda.Rivojlangan tibbiyotni yangi texnologiyalar va apparatlarsiz tasavvur qilib bo‟lmaydi.