ERTAK JANRINING TAHLILI - Akramova Aziza Akramovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada xalq og‘zaki ijodi janri bo‘lgan ertaklarning mazmuni va tahlili o‘rganiladi.