HODISA JOYINI KO’ZDAN KECHIRISHDA TRASOLOGIK IZLARNING AHAMIYATI - Habibulayev Abrorbek Bahromjon o’g’li; I.Y. Haydarov (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada muallif tomonidan, sodir etilgan jinoyatlarni tez, to„liq va o„z vaqtida ochilishini taʼminlashda eng muhim bo„lgan hodisa joyini ko„zdan kechirish tergov harakatining umumiy kriminalistik jihatlari va unda trasologik izlarning ahamiyati haqida so„z yuritilgan.