Daktiloskopik Hisoblarni Yuritishda Zamonaviy Texnologiyalardan Foydalanish - Mahammadjonov Muhammadali Ilxomjon o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola orqali daktiliskopik hisoblarni yuritishda zamonaviy texnologiyalardan keng foydalanish, uni imkoniyatlarini tizimga keng joriy etish va uni samardorligini oshirish to’g’risida so’z yuritiladi.