Yangi tipdagi 5-7-sinf ona tili darslarida ideonimlarni o„qitish va o„rgatishga doir bilim, ko„nikma va malakalar sirasi - Xolmatjonova Moxinur Sherzodbek qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada yangi tipdagi 5-7-sinf ona tili darsliklaridagi ideonimlar, gemeronim, biblionim va artionimlarning lug‗aviy-leksik ma‘nolari va kontekstda tutgan o‗rni haqida so‗z yuritiladi.