Ayollar huquqlarining Konstitutsiyadagi o‘rni - Matqurbanova Nargiza Davronbekovna, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ayollar huquqlarinig dolzarb masalaga aylanib borayotganligi, ularning ijtimoiy, iqtisodiy va siyosiy sohalardagi ahamiyati haqida, hamda ayollar huquqlarining konstitutsiyaviy huquq darajasiga ko„tarish va uning afzalliklari haqidagi masalalarga to„xtalib o„tamiz.