RUHI DOIM UYG‘OQ BO‘LGAN BUYUK OYBEKIM - Maftuna Xoliqova, Nodira Yusupova (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada o„zbek adibi Oybekning sadoqatli do„sti, oliyjanob umr yo„ldoshi Zarifa Saidnosirovaning mehr va sadoqat ufurib turgan xotiralari, samimiy hislarga boy bo„lgan chin muhabbat tuyg„ulari to„g„risida bayon qilinadi.