BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIGA INGLIZ TILINI O'QITISHDA PRAGMATIK KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH - Ahmadaliyeva Matluba A'zamjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida pragmatik kompetensiyani shakllantirish orqali ularning ingliz tilida muloqot qilish ko‘nikmalarini rivojlantirish. Bu jarayonda bolalarning tilni amaliy kontekstda qo‘llay olish qobiliyatlarini oshirishga, shuningdek, kundalik hayotda ingliz tilini foydalanish samaradorligini ta'minlashga qaratilgan ta'lim usullarini ishlab chiqish va tatbiq etish.