E R K K U Y C H I S I - Eshmamatov Quvonchbek Baxtiyor oʻg`li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu she‟rimda Abdulla Qodiriyning millat oldidagi xizmatlari, uning istiqlol va erkinlik haqidagi orzulari hamda adabiy merosining boqiyligi aks etadi. Men Qodiriyni nafaqat o„z davrining buyuk jadidi, balki bugungi va kelajak avlodlar uchun ham ibrat timsoli sifatida tasvirladim.