AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI VOSITALARI VA ULARNI TA’LIM JARAYONIDA QO‘LLASH IMKONIYATLARI - ABDULLAEVA SANOBAR BERDIEVNA, MAXMUDOV YIGITALI O‘LMASBOY O‘G‘LI, KARIMOVA RAYXON KAXOR QIZI (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Texnologiyaning rivojlanishi bilan texnik vositalardan foydalanib o‘itish uchun birgina kompyuterning mavjudligi kifoya bo‘lib qoldi. Axborot texnologiyasi vositalari muayyan amallarni ongli va rejali amalga oshirishda o‘zlashtiriladi. Ushbu maqolada ta’limda yuqori natijaga erishish uchun axborot-kommunikatsiya texnologiyalardan samarali foydalanishning ahamiyati, turlari va metodlari haqida fikr yuritiladi.