“FIZIK PRAKTIKUM” FANINI O„QITISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Safarova Dilnoza Gʻayrat qizi, Kamolova Dilnavoz Ixtiyorovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada zarralarning to„lqin xususiyatiga egaligi, klassik yoki kvant mexanikasining qo‟llanilish chegarasi o‟rganilgan.