CHEKUVCHILARNING OG’IZ BO’SHLIG’I GIGIYENASINI BAHOLASH VA ULARDA PROLAKTIKA CHORA TADBIRLARI - Vafoyeva Malika Sanjarovna, Kazakova Nozima Nodirovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
This article discusses the oral health of smokers and its assessment. The article provides information on improving preventive measures in the oral cavity of smokers.