XORAZM VILOYATI BOG‘OT TUMANI: ETNOGRAFIYASI, ETNIK QIYOFASI VA TURISTIK SALOHIYATI TAHLILLARI - Raximboyeva Madina Batirbay qizi, (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Bog„ot tumani etnik tarkibi, madaniy xususiyatlari, tarixiy obidalari, turistik salohiyati hamda kelajakda turizmni rivojlantirish istiqbollari haqida so„z yuritiladi. Tumanning geografik xususiyatlari, tabiiy boyliklari va turizmni rivojlantirish uchun mavjud imkoniyatlari ham tahlil etiladi.