Maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy tafakkurni rivojlantirish usullari - Hoshimova Dilnoza (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Maqolada bolalarda ijodiy tafakkurni rivojlantirish jarayonlarida maktabgacha ta’lim yoshi muhim hisoblanishi xaqida so’z yuritiladi.