MA'MURIY SUDLAR FAOLIYATIDAGI ISLOHOTLAR - Sattarov Alisher Nurmaxammatovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O 'zbekistonni barpo etishda amalga oshirilayotgan bir qator muhim islohotlar shu jumladan sud-huquq tizimidagi yangiliklar va Sud -zimmasiga davlat hokimyatining bo'g'inlaridan biri - Sud hokimyatini amalga oshirish yuklangan organ ekanligi haqida ma 'lumotlar bayon etilgan.