ANORGANIK BIRIKMALARNING ENG MUHIM SINFLARI MAVZUSINI O’QITISHDА `KLASTER` TEXNOLOGIYASINI JORIY QILISH - Boymirzayev Alisher Qodirjanovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Anorganik birikmalarning eng muhim sinflari mavzusini o`qitishdа `Klаstеr` mеtоdidan foydalanib tahlil qilingan.