Inson huquqlari bo’yicha milliy institutlar - Nematova Nilufar Qayimovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Inson huquqlari sohasidagi umume’tirof etilgan standartlar va normalarning davlat ichki qonun hujjatlarida o’z aksini topganligi, ayni paytda mamlakatimizda faoliyat olib borayotgan inson huquqlari bo’yicha milliy institutlar faoliyati, ularning vazifalari kabi tushunchalar qamrab olingan