GEOMETRIK JISMLAR VA ULARNING FAZOVIY HOLATLARINI TARIFLASHDA ULARNING ASOSIY TAYANCH MANBALARINI HISOBGA OLISH - URINOVA SADOQAT XAKIMJON QIZI, ABDULLAYEVA DILDORA ALIJON QIZI (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada geometrik jismlarni ularning fazoviy holatini hisobga olgan holda tavsiflash va proyeksion holatini yozma yoki og‗zaki tavsiflashda proyeksiya tekisliklariga, ularning asosiy tayanch manbalari va tushunchalaridan foydalanish masalasi ko‘rilgan.