Kreativ yondashuv asosida boshlang‘ich ta’limda fanlararo aloqadorlikni takomillashtirish metodikasi - To‘xtayeva Dilnoza Xolmurodovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Bu maqolada asosan kreativ yondashuv asosida boshlang‘ich ta’limda fanlararo aloqadorlikni takomillashtirish metodikasi va o‘quvchilarda kompleks fikrlashni rivojlantirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.