BOSHLANG‘ICH TA’LIM MAZMUNI VA MOHIYATI. BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TA’LIM TAMOYILLARI - Sobirova Marjona Shavkat qizi, Bo‘tayeva S.X (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Mazkur maqolada “Boshlang„ich ta‟lim pedagogikasi” o„quv fanining mazmuni tahlil qilib berilgan va metodik tavsiyalar taqdim etilgan.