СИФАТНИ БОШҚАРИШ ТИЗИМЛАРИНИНГ ЗАМОНАВИЙ БОШҚАРУВ ИНСТРУМЕНТЛАРИ - Сариев Эшқувват Абдусаломович (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Мазкур мақолада замонавий сифат менежменти тизимини саноат корхоналарида жорий этишнинг меъѐрий-ҳуқуқий асосларини такомиллаштириш эхтиѐжи юзага келганлиги тавсифланган.. Шунингдек, сифат менежментига бўлган ѐндашувлар босқичларининг мазмун-моҳияти, замонавий сифат менежменти тизимини жорий этиш вазифалари ва уларни ҳал қилиш йўллари ѐритилган.