Iqtisodiy rivojlangan xorijiy davlatlarda ta’lim tizimi - Sobirova Marjona Shavkat qizi, Zaripova Xolida Baxtiyor qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada hozirda iqtisodiy rivojlangan mamlakatlar AQSH, Yaponiya va Fransiya ta‟lim tizimi haqida so„z boradi.