Ta'limda psixologik profilaktika ishlari - Shohasanova Shahlo, Yusupova M (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada biz psixoprofilaktikaning shakllanish tarixi va uning zamonaviy jamiyatda qo'llanilishini o'rganamiz. Va psixoprofilaktikaning ta'limda nima uchun kerakligini va u qanchalik foydali ekanligini bilib olamiz.