UMUMIY O‘RTA TAʼLIM MAKTABLARI RAHBARLARINING BOSHQARUV FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA STRATEGIYANING AHAMIYATI - Boʻronboyeva Xushriyo Toshkenboyevna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o„rta taʼlim maktablari rahbarlarining boshqaruv faoliyati samaradorligini oshirishda strategiyaning ahamiyati haqida ma‟lumotlar berilgan.