Inson falsafasi haqida qadimgi xalqlarda turli xil qarashlar - Yuldoshova Feruza Akram qizi, Bobanazarova Mohichehra Sodiq qizi, Omondavlatova Xurshida Rustam qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Men ushbu maqolada inson naqadar murakkab hamda psixologik jihatdan teran mavjudotligini va uning davrlar osha rivojlanib yukasalib borganligini yoritganman. Inson falsafasiga qiziqish qadimgi davrdan boshlangan bo’lsada hozirgi davr uchun ham eng muhim masala bo’lib qolmoqda.