O’quvchilarni ijodiy fikrlashga o’rgatishda interfaol ta’limning o’rni - Abdixalimova Shaxrizoda Abdurashid qizi, Roʻziboyeva Sevara Otabek qizi, Qilichov Sanjar, Bahriddinovich, Baratov Hamidulla (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqolada o‟quvchilarni ijodiy fikrlashga o‟rgatishda o‟qitishda yangi interfaol metodlardan foydalanish metodikasi va ta‟lim texnologiyalari, hozirgi zamon innovatsiyalaridan foydlanish, yangi ta‟lim texnikalari, texnologiyalari asosida o`qitish bo‟yicha fikrlar keltirilgan.