Masofaviy ta’lim platformalari uchun video kontent yaratish - Aminova Hafiza Obidovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Globallashuv davrida internet rivojlanib borgan sari ko‟p kasblarda masovadan turib ishlash imkoniyati yaratildi. Shunday kasblarning sirasiga o‟qituvchi kasbini qo‟shsa ham bo‟ladi. Videokontent esa onlayn kurslarning asosiy omili hisoblanib o‟quvchilarda mustaqil bilim olishlariga ancha qo‟l keladi. Video maruzalardan talabalar materilani o‟zlashtrishlari va o‟rganishlari mumkin agar kerak bo‟lsa maruzaning ma‟lum qismini qayta eshitishlari mumkin bo‟ladi. Ushbu maqolada videokontentlar, video maruzlar yaratish uchun mo‟ljallangan dasturda qanday ishlash haqida ma‟lumotlar keltirilgan.