O’ZBEKISTONDA ISHLAB CHIQARISH HAJMINI RIVOJLANTIRISH VA SAMARADORLIKNI OSHIRISH YO`LLARI - Shukurov Furqat Razzoqovich (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Modernizatsiya zamonaviy dasturiy ta'minot yoki yangi, yanada samarali uskunalarni joriy etish orqali amalga oshirilishi mumkin. Shunday qilib, dasturiy ta'minot biznes jarayonlarining bir qismini avtomatlashtirishi yoki xodimlar o'rtasidagi ichki aloqalarni yaxshilashi mumkin.