Zardushtiylikning diniy marosimlari va qadimgi e’tiqod tizimlari bilan bog‘liqligi - Elomonov Shuhrat, Bobosherov Behruzbek (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
This article discusses the history of the formation of the Zoroastrian religion, which is a religion of goodness and light, w