BOLALARNING O’Z IQTIDORLARINI NAMOYISH ETISHGA TO’SQINLIK QILUVCHI OMILLAR - Nodira Imomqulovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2025)
Ushbu maqola bevosita ijtimoiy hayotimizga qaratilgan. Ayniqsa undagi iqtidorli bolalarning o’z qobiliyatlarini namoyish eta olishiga to’sqinlik qiluvchi omillarga urg’u beriladi va ularga yechim izlanadi.