XIZMAT KO'RSATISH SOHASINI RIVOJLANTIRISHDA TADBIRKORLIKNING O'RNI - Latipova Madina Zaripovna (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2023)
Maqolada xizmat ko 'rsatish sohasini rivojlantirishda tadbirkorlik faoliyatining o'rni ochib berilgan va sohada kichik va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirish bo'yicha amaliy takliflar berilgan.