Экиш муддати ва суғориш меъёрларининг кроталария экини бир центнер дон учун сарф қилинган сув миқдорларига таъсири - Халиков Баходир, Джўрабоева Дилафруз (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Мақолада кротолария экинини турли экиш муддатлари ва суғориш тартиблари экиш ва унинг ҳосилдорлигига боғлиқ холда умумий сув истеъмолини ҳамда сув мувозанати каби кўрсаткичларига таъсири келтириб ўтилган.