ANORDA UCHRAYDIGAN MAKRO VA MIKRO ELEMENTLAR VA SHIFOBAXSHLIK XUSUSIYATLARI - Yo‘ldosheva Mohira Juma qizi, Choriyeva Munira Rustamovna, Toshpo‘latov Abdumalik Soat o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Pomegranate wins weight loss, juice prepared from its fruits increases immunity, for this it is prescribed to drink 1 glass of pomegranate juice 3 times a day.