BANK XIZMATLARINI KO'RSATISHNI RIVOJLANTIRISH YO`LLARI - Ibroximov Ilxomjon Shavkatjon o’g’li, Adhamov Umidjon Yorqinjon o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Maqolada O„zbekistonda tijorat banklari tomonidan ko„rsatilayotgan bank xizmatlari atroflich o„rganilgan, amaliy ma‟lumotlar asosida taxlil qilingan. olib borilgan izxlanishlar natijasida bu borada mavjud muammldar aniqlangan hamda ularni bartaraf etish yuzasidan takliflar ishlab chiqilgan.