Maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilarini umummadaniy kompetensiyalarini rivojlantirish texnologiyalari - Jo‘rayeva Nilufar Rustamjon qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
This article discusses the competence of teachers of preschool educational organizations, types of competence, technologies for developing general cultural competence of educators.