Boshlangʻich ta’lim yo‘nalishida yangi texnologiyalarni qo‘llash - Tilovboyeva Shahnoza Ziyodboy qizi (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqola Boshlang„ich ta‟lim yo„nalishida tahsil oluvchi talabalarni yangi va zamonaviy texnologiyalardan foydalanishini va ulardan to„g„ri foydalanishga o„rgatish.