"Toshkent IES" filialining yoqilg‘i-energetik resurslar iste’moli balansini ishlab chiqish - Mahammadumarov Samandar Xatamjon oʻgʻli, Nishonbayev Abdulaziz Tursunboy o’g’li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada "Toshkent IES" filialining yoqilg„i-energetik resurslar iste'moli balansini optimallashtirish masalalari ko„rib chiqiladi. Yoqilg„i-energetik resurslardan samarali foydalanish va energiya tejamkorligini oshirish bo„yicha tavsiyalar keltiriladi. Tadqiqotda muvozanatni ishlab chiqishda qo„llanilgan asosiy metodlar, statistik ma‟lumotlar va hisob-kitoblar tahlili o„rin olgan.