Surunkali leykozni zamonaviy davolash usullari - O‘ktamov Dilxushbek Olimjon o‘g‘li (SAMARALI TA’LIM VA BARQAROR INNOVATSIYALAR JURNALI, 2024)
Surunkali leykozni davolashni to’g’ri yo’lga qo’yish, unga tasir qiluvchi dori vositalari va ularning samarasini o’rganish. Dori narxlari bilan tanishib chiqish, qaysi davlatda davolanishga qarab ketadigan pul mablag’lagi va qaysi davlatlarda samarali davo topish, onkolog shifokorlarga bemorlarni davolash uchun to’plagan malumotlar orqali eng qulay va to’g’ri yo’lni tanlashga ko’maklashish.